HandbalNL gaat het land door!

In de zomer van 2021 gaat HandbalNL met verschillende activiteiten door het land!
Er worden Beach Handball clinics georganiseerd op verenigingen, 70 campings krijgen bezoek van de Summertour en wij zijn aanwezig op het Olympic Festival in Den Haag.
Doe jij ook mee met de Handbalzomer 2021? Gooi de bal door en laat al je vrienden, neefjes/nichtjes en iedereen uit de buurt zien dat handbal de gaafste sport is!
Iedereen mag meedoen, handballers en niet-handballers. Kijk op onderstaand kaartje voor meer informatie over de activiteiten en hoe je jezelf kan aanmelden.
Samen maken we er een fantastische Handbalzomer van!

Vragen? Mail dan naar: beachhandball@handbal.nl 

 

 

Wanneer komen we bij jou langs? 

In het kaartje kun je zien waar wij dit jaar zijn. Klik op een locatie en meld je aan! De gele buttons zijn de Beach Handball Clinics bij de verenigingen. Voor deze clinics kan je jezelf aanmelden. De paarse buttons zijn de campings waar wij langs gaan met de Summertour, aanmelden voor de Summertour is niet mogelijk. De oranje buttons zijn voor het Olympic Festival, aanmelden kan via de link!

Leeftijdsindeling: F-Jeugd 7/8 jaar, E-Jeugd 9/10 jaar, D-Jeugd 11/12 jaar, C-Jeugd 13/14 jaar, B-Jeugd 15/16 jaar, A-Jeugd 17/18 jaar.