Boek een clinic!

GOOI JIJ DE BAL DOOR?

‘Gooi Jij De Bal Door?’ is dé tofste clinic voor basisschool leerlingen vanaf groep 3 én in 2021 geheel gratis te boeken. Tijdens deze speciale gymlessen reeks maken kinderen op een sportieve wijze kennis met handbal. Gymlessen worden speciaal ingericht en verzorgd door gecertificeerde handbaltrainers. De clinic-gever heeft energieke oefeningen om de leerlingen op een leuke manier met de sport in aanraking te laten komen. De kinderen leren de beginselen van handbal, zoals de internationals ook begonnen zijn. ‘Gooi Jij De Bal Door?’ wordt daarnaast ook aangemoedigd door deze handbalhelden. Zo hebben Estavana Polman en Luc Steins speciale introductievideo’s voor de klassen ingesproken.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar gooijijdebaldoor@handbal.nl.
Onder de foto’s wordt uitgelegd wat de inhoud is van de lessen.

 

 

WAT IS HET? 

Een actief lesprogramma voor de basisschooljeugd (vanaf groep 3) gegeven door een professionele clinic-gever. In 3 op een volgende lessen krijgen de kinderen de fijne kneepjes van het handbal geleerd. In allerlei spelvormen maken ze kennis met de handbalsport en zijn ze bovenal actief bezig. Na de eerste handballes op school zal op de volgende 2 gymlessen een vervolg handballes komen. Deze in totaal 3 handballessen zijn op elkaar afgestemd en vinden hun opbouw door vanuit het individu de ervaringen uit te werken naar het spelen in een team. De handballes 1 gaat uit van “Wat kan ik”. Handballes 2 is gericht op “Wat kunnen we samen” en handballes 3  is gericht op “Wij zijn één team”. De lessen dienen dus als invulling van een gymles.
Benieuwd? Boek dan hier de eerste les bij jouw op school!

Belangrijk:

Lessen zijn voor meerdere groepen tegelijk te boeken;
Je boekt een clinic-gever voor een hele dag bij jou op school;
Boek na les 1, meteen les 2 en 3 zodat de leerlingen alles leren over de sport en met elkaar samenwerken.

Boek een clinic!

 

Thuisoefeningen

Benieuwd hoe jij thuis je (nieuwe) favoriete sport kan beoefenen? Bekijk dan hier de challenges en ga aan de slag. Veel plezier!