WAT IS HET? 

Gooi Jij De Bal Door?’ is dé tofste clinic voor basisschool leerlingen vanaf groep 3. En dit schooljaar geheel gratis te boeken. Het is een actief lesprogramma voor de basisschooljeugd (vanaf groep 3) gegeven door een professionele clinic-gever. De kinderen leren de beginselen van handbal, zoals de internationals ook begonnen zijn.

In 3 opeenvolgende (gym)lessen maken de kinderen kennis met de fijne kneepjes van de handbalsport in spelvorm, op een actieve manier! Na de eerste handballes zal tijdens de volgende 2 gymlessen een vervolg worden gegeven. Deze 3 handballessen zijn op elkaar afgestemd en vinden hun opbouw door vanuit het individu de ervaringen uit te werken naar het spelen in een team. Handballes 1 gaat uit van “Wat kan ik”. Les 2 is gericht op “Wat kunnen we samen” en les 3  is gericht op “Wij zijn één team”.

Benieuwd? Boek dan hier de eerste les bij jouw op school!*

*Op dit moment wordt er gewerkt om de boekingstool te verbeteren, ervaar jij problemen met het boeken van een les? Mail dan naar gooijijdebaldoor@handbal.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

Belangrijk:

  • Lessen moeten minimaal één maand vooruit geboekt worden
  • Lessen zijn voor meerdere groepen tegelijk te boeken
  • Je boekt een clinicgever voor een hele dag bij jou op school
  • Boek na les één meteen les twee en drie zodat de leerlingen alles leren over de sport zelf en het sporten als een team.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar gooijijdebaldoor@handbal.nl.

Boek een clinic!

GOOI JIJ DE BAL DOOR?

 

 

Thuisoefeningen

Benieuwd hoe jij thuis je (nieuwe) favoriete sport kan beoefenen? Bekijk dan hier de challenges en ga aan de slag. Veel plezier!