Wedstrijdprotocol i.v.m. Coronavirus

Wedstrijdprotocol i.v.m. Coronavirus

Vanaf aankomend weekend starten de eerste competities voor jeugd- en seniorenteams. Om alles verantwoord te laten verlopen heeft het NHV een wedstrijdprotocol opgesteld. In het wedstrijdprotocol geven we verenigingen, spelers en scheidsrechters handvatten om de wedstrijden veilig te laten verlopen onder de huidige omstandigheden. Het gehele wedstrijdprotocol kun je hier lezen.

Er zijn nog coronamaatregelen waar je als club mee te maken hebt. In deze interactieve toolkit van NOC*NSF zijn per ruimte tips, posters en stickers te vinden voor clubs en sportaccommodaties om het nieuwe seizoen coronaproof van start te gaan. Zodat iedereen zich weer kan richten op waar het écht over gaat: lekker sporten. 

Wanneer er specifieke maatregelen van kracht zijn op de sportaccommodatie kan de vereniging deze via de HandbalNL App delen met de eigen leden en de tegenstanders. Hier lees je daar alles over.  

Meer informatie
Klik hier voor de veel gestelde vragen over Corona en competitie. 
Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord sporten. 
Klik hier voor de FAQ van NOC*NSF.