Uitnodiging workshop ‘Code Goed Sportbestuur’

Uitnodiging workshop ‘Code Goed Sportbestuur’

Binnen de georganiseerde sport (d.w.z. alle sportbonden verenigd in sportkoepel NOC*NSF) is onlangs een herziene ‘Code Goed Sportbestuur’ aangenomen. Zowel landelijke bondsbesturen als lokale verenigingsbesturen kunnen hun voordeel doen met deze nieuwe Code. Deze Code draagt bij aan sterke en bewuste besturen met een heldere koers en aan verenigingen waar mensen in een veilige omgeving met plezier kunnen sporten. De herziening van de Code Goed Sportbestuur biedt heldere principes en richtlijnen voor een goed sportbestuur en helpt zo om misstanden te voorkomen.

Om besturen van handbalverenigingen goed op weg te helpen in de Code Goed Sportbestuur nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan een workshop op woensdag 6 oktober om 19:45 uur (inloop vanaf 19:15 uur) in het Topsportcentrum in Almere. Voorafgaand aan de workshop zullen wij eerst om 18:00 uur met elkaar de interland van de nationale damesploeg tegen Wit-Rusland bijwonen. Alle deelnemers krijgen hiervoor een vrijkaart. Er is bij deze workshop echter plaats voor maximaal 30 personen en maximaal 2 personen per vereniging. Bovendien moeten alle deelnemers een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent testbewijs kunnen laten zien.

Aanmelden voor deze workshop Code Goed Sportbestuur kan door een mailtje te sturen aan d.de.ruiter@handbal.nl (Danny de Ruiter) tot uiterlijk vrijdag 1 oktober o.v.v. ‘aanmelding workshop CGS’. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname en komt je naam op de vrijkaartenlijst te staan.