Meld je nu aan voor de presentatie over Learn Handball

Meld je nu aan voor de presentatie over Learn Handball

Learn Handball heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de databank aan oefenvormen en trainingsopbouw uit te bouwen. Learn Handball richt zich met name op clubs en trainers. Het is gebruiksvriendelijk en is onmisbaar voor iedere club. Oprichters van Learn Handball zijn Atle en Bjarte Myrhol. Estavana Polman is als ambassadrice verbonden aan Learn Handball om de databank ook in Nederland een vaste plek in de handbalsport te geven. Het NHV ondersteunt deze uitrol. 

Door betere oefenvormen aan te bieden gaat het niveau op de trainingen omhoog en worden trainers ondersteund met oefenstof, waardoor deze minder tijd kwijt zijn aan het voorbereiden van trainingen. Daarnaast maakt het de club interessanter voor nieuwe leden, vanwege een gevarieerd aanbod aan trainingen en oefenvormen. 

Het gebruik van Learn Handball is de eerste 30 dagen gratis. De oefenvormen worden via korte videofragmenten duidelijk uitgelegd. Learn Handball is in Noorwegen al vijf jaar actief en in gebruik bij 250 clubs (50% van de markt). Er zijn 3 abonnementsvormen (prijzen zijn per maand):

  1. Licentie per jeugdtrainer – € 11 per maand.
  2. 10 licenties per club (per lichting) – € 66 per maand. 
  3. Onbeperkt aantal licenties – €116 per maand. 

Estavana Polman heeft zich de komende vijf jaar exclusief verbonden aan Learn Handball als ambassadrice: “Het is een eer dat naast sterren als Nora Mørk en Stine Oftedal ik gevraagd ben om een actieve bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van de handbalsport in Nederland. Het doel is om na de successen van de afgelopen jaren een stevig fundament te bouwen, waardoor de successen niet van incidentele aard zijn. Komende maanden zal er exclusieve content worden gemaakt, waar ik een bijdrage aan ga leveren. 

Om de mogelijkheden van Learn Handball verder toe te lichten zal op woensdag 6 oktober 2021 om 16:30 uur een presentatie worden gegeven over de gebruiksmogelijkheden van Learn Handball in het Topsportcentrum Almere, waar Estavana en het NHV aanwezig zullen zijn. Duur van de presentatie is ongeveer 60 minuten. Bij aanmelding is het ook mogelijk om aan te geven dat je een kaart voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de TeamNL Handbaldames tegen Wit-Rusland wil kopen. Deze wedstrijd start om 18:00 uur, aansluitend op de presentatie. Er zijn maximaal 40 plekken bij de presentatie, vol=vol. Per vereniging mag één iemand zich aanmelden. Op maandag 27 september ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld een bericht of je wel/niet aanwezig mag zijn bij de presentatie. Hierbij wordt ook de informatie over het ticket voor de wedstrijd gedeeld. Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van een Corona-vaccinatie-, -herstel- of recent -testbewijs. 

De aanmeldtermijn is verlopen.

Aanmelden voor de presentatie kan hier