Jaap Wals nieuwe algemeen directeur NHV

Jaap Wals nieuwe algemeen directeur NHV

Jaap Wals is de nieuwe algemeen directeur van het Nederlands Handbal Verbond. Jaap Wals volgt Sjors Röttger op die per 1 december de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. De komende maanden worden gebruikt om de taken over te dragen en zal Sjors Röttger de tijd nemen om zijn opvolger in te werken.

Het bestuur van het Nederlands Handbal Verbond is zeer verheugd met de aanstelling van Jaap Wals. Met Jaap wordt er een ervaren en deskundige directeur met een groot netwerk in de sport aangesteld. Het bestuur ziet de komende periode met veel vertrouwen tegemoet en is ervan overtuigd dat Jaap in staat is om een goede invulling te geven aan de kansen en ambities van het NHV. 

Jaap Wals reageert op zijn nieuwe uitdaging: “Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij het NHV en kennis te maken met de handbalwereld. Het is een ambitieuze bond waar een prachtig WK in eigen land (2025) op het programma staat. Dat moet de komende jaren richting geven aan de werkzaamheden. Ik ga met veel plezier mijn bijdrage leveren aan de ambitie van het NHV ‘iedereen beleeft handbal’ en kijk uit naar de verdere ontwikkeling van de handbalsport.”