NHV en Gemeente Almere tekenen vernieuwde overeenkomst

NHV en Gemeente Almere tekenen vernieuwde overeenkomst

Op 6 oktober heeft een symbolische ondertekening plaatsgevonden van een samenwerkingsovereenkomst tussen het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en de Gemeente Almere. Het gaat om de organisatie van (inter)nationale handbalevenementen 2021-2023 in Topsportcentrum Almere.

Jarenlange samenwerking
Het Nederlands Handbal Verbond en de Gemeente Almere hebben al een jarenlange samenwerking. Het NHV organiseert jaarlijks interlands en de bekerfinales in het Topsportcentrum. Het vorige contract liep af en in goed overleg is besloten het contract onder dezelfde voorwaarden te verlengen tot 2023.

Evenementen weer gestart
Na een lange stille periode zijn de evenementen in het Topsportcentrum weer gestart. Op 6 oktober spelen de TeamNL Handbaldames in een uitverkocht Topsportcentrum tegen Wit-Rusland om EK-kwalificatie. Al vele jaren is er een uiterst fijne samenwerking met de Gemeente Almere en de evenementen worden altijd goed bezocht.