Aan de slag met een eigen Beach-veld? Kom naar de Nationale Sport Vakbeurs!

Aan de slag met een eigen Beach-veld? Kom naar de Nationale Sport Vakbeurs!

Is jullie handbalvereniging enthousiast over Beach Handball en zijn jullie van plan om zelf Beach-velden aan te gaan leggen? Kom dan op woensdag 10 november naar de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem (10:00 – 17:00 uur). Samen met onze partner Beach Sport Nederland is het NHV hier aanwezig om vragen te beantwoorden over de diverse mogelijkheden om Beach-velden aan te leggen, te exploiteren en lokaal samen te werken. Ook is er een (klein) Beach-veld aangelegd om spelmaterialen te presenteren en uit te proberen.

Het bezoeken van de Nationale Sport Vakbeurs is gratis. Wel dien je vooraf je kaarten te bestellen via www.nationalesportvakbeurs.nl. Hier vind je ook een e-magazine en een filmpje met een indruk van vorige edities. De vakbeurs zal vooral bezocht worden door vertegenwoordigers van gemeenten, verenigingen en andere sportorganisaties. Naast informatie over de Beach-sporten zijn er nog tal van andere stands en sprekers die inspiratie en informatie bieden over alle laatste ontwikkelingen op sport(accommodatie)gebied.

Kaarten zijn gratis te bestellen.   

Wellicht tot ziens op 10 november in Gorinchem!