Handbaltoernooien en clinics 2021/2022

Handbaltoernooien en clinics 2021/2022

Organiseren jullie een clinic of toernooi? Laat het ons weten via redactie@handbal.nl

Excalibur Cup Belgium – 26/27 mei 2022
Tijdens Hemelvaart verandert het sportcomplex van Lebbeke in het ultieme handbal-strijdtoneel. Voor het eerst vindt dan de Excalibur Handball Cup Belgium plaats, een organisatie van Handbalclub Elita en Brabo Denderbelle. Beide clubs bundelen de krachten om een onvergetelijk jeugdtoernooi op te zetten. 

Het toernooi
De strijd om de Excalibur Handball Cup vindt plaats in de sporthal van Lebbeke. De jeugdteams strijden tegen elkaar op grasvelden en kunstgrasvelden. Voor de leeftijden 14 tot en met 18 jaar duurt het toernooi twee dagen lang. Spelers kunnen op de camping overnachten (niet verplicht) maar dienen wel zelf hun tent mee te nemen. Voor de leeftijden 8 tot en met 12 jaar wordt het toernooi op Hemelvaartsdag gespeeld. 

Inschrijven kan tot 30 april via excalibur@elita.be of via het inschrijvingsformulier op www.elita.be of www.brabodenderbelle.be 

Klik hier voor meer informatie.