Waar is de WK Handbal poulefase te zien?

Waar is de WK Handbal poulefase te zien?

Op vrijdag 3 december begint het WK voor de TeamNL Handbaldames. Nederland is ingedeeld in groep D en neemt het in de poulefase op tegen Puerto Rico, Oezbekistan en Zweden. Alle wedstrijden zijn live te zien via Ziggo.

Uitzendschema:
Vrijdag 3 december      18:00 uur    Nederland – Puerto Rico      Ziggo TV kanaal 13 & Ziggo Sport Docu
Zondag 5 december     18:00 uur    Oezbekistan – Nederland     Ziggo TV kanaal 13 & Ziggo Sport Docu
Dinsdag 7 december    20:30 uur    Nederland – Zweden             Ziggo TV kanaal 13 & Ziggo Sport Docu

De Oranjedames verdedigen in Spanje de wereldtitel die het team in december 2019 veroverde in Japan. Om de hoofronde te bereiken moet de ploeg van bondscoach Monique Tijsterman zich bij de eerste drie landen uit de poule plaatsen. De landen die op de vierde plaats in de poule eindigen spelen om de Presidents Cup en de plaatsen 25 tot en met 32. In de hoofdronde spelen de teams uit de groepen A/B, C/D, E/F en G/H drie wedstrijden tegen elkaar. De behaalde punten in de poulefase tegen de doorstromende teams worden meegenomen. De beste twee landen per hoofdronde kwalificeren zich voor de kwartfinales. De halve finales worden gespeeld op 17 december, de finale staat gepland voor 19 december.

Hoe kijk ik de poulefase als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijd is hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.