Alles telt mee als het om je gezondheid gaat!

Alles telt mee als het om je gezondheid gaat!

Collectieve zorgverzekering 2022 – Nederlands Handbal Verbond en Zilveren Kruis

Alles telt mee als het om je gezondheid gaat
Een goed begin is het halve werk. Zo denken wij ook over onze verzekeringen. We begrijpen heel goed dat het kiezen van de juiste verzekering niet makkelijk is. Daarom zijn wij er voor je. Hoe gaat het thuis? Hoe gaat het op je werk en in je sport? Maar belangrijker nog: hoe zit je er volgend jaar bij? Alles telt mee als het om je gezondheid gaat.

Met onze hulp kies jij de zorgverzekering die bij jou past.
Kies een basisverzekering en vul deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering je kiest.

Zo ziet jouw collectieve zorgverzekering eruit.
Het Nederlands Handbal Verbond heeft goede afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Daarom krijg je een aantrekkelijke korting op jouw premie. En dat niet alleen: de korting geldt ook voor je gezinsleden. Dat is nog eens mooi meegenomen. Hieronder vind je direct jouw korting terug.

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Kies je voor een aanvullende verzekering?
Dan kun je rekenen op een paar extra’s.

  • Zo krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit.
  • Je krijgt maximaal € 200,- per jaar vergoeding voor een sportkeuring of inspanningstest.
  • Je krijgt maximaal € 150,- voor sportmedische begeleiding.
  • En heb je een behandeling nodig aan je gebit door een ongeval? Zilveren Kruis vergoedt tot maximaal € 10.000,- per ongeval.

Je bent goed verzekerd met Zilveren Kruis.

  • Jouw zorgkosten terugvragen? Je regelt het makkelijk via de Zilveren Kruis app of Mijn Zilveren Kruis.
  • Op zoek naar medisch advies? Via de Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen.
  • Sta je op de wachtlijst voor een belangrijke medische behandeling? Of heb je vragen over je diagnose of behandeling? De Zorgcoach geeft je advies.

Vragen? We helpen je graag.
We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Heb je nog vragen? Op www.zk.nl/nhv kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Ben je al collectief verzekerd via het Nederlands Handbal Verbond en Zilveren Kruis?
Dan hoef je helemaal niks te doen. Je hebt jouw nieuwe premie voor 2022 al van ons ontvangen. Je bekijkt alles makkelijk via Mijn Zilveren Kruis.

Enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis?
Via www.zk.nl/nhv kies je met onze hulp makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk

31 december 2021 bij ons aan, dan regelen wij het voor je.

‘Samen met Zilveren Kruis verbeteren we de sportmedische zorg:
Medische zorg is voor topsporters van groot belang. Treedt er een blessure of ziekte op, dan zijn onze topsporters door de samenwerking met Zilveren Kruis verzekerd van hoogstaande zorg om hun probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. De kennis van NOC*NSF en Zilveren Kruis zijn niet alleen gebundeld in een verzekering voor de topsporter maar ook voor de breedtesporter. Gezond trainen en sporten leidt uiteindelijk bij iedereen tot beter presteren’. Maarten Moen, Chef-arts NOC*NSF