Tijsterman niet door als bondscoach van de TeamNL Handbaldames

Tijsterman niet door als bondscoach van de TeamNL Handbaldames

Monique Tijsterman gaat niet door als bondscoach van de TeamNL Handbaldames. In onderling overleg is besloten dat haar interim periode als bondscoach niet zal worden verlengd. Tijsterman was in september op interim basis aangenomen voor de functie en stond aan het roer tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden begin oktober en het afgelopen WK in december.

De zoektocht naar een nieuwe bondscoach wordt gestart. “We gaan de tijd nemen om met alle betrokkenen een profiel op te stellen en daarmee op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat”, vertelt technisch directeur Sjors Röttger.

Monique Tijsterman: “Ik ben er trots op dat ik deze mooie kans heb gekregen en wist vooraf dat dit een tijdelijke baan was.”