Geen nieuwe Coronabesmettingen bij spelers TeamNL Handbalheren

Geen nieuwe Coronabesmettingen bij spelers TeamNL Handbalheren

Er zijn geen nieuwe positieve testen onder de spelers van de TeamNL Handbalheren op het EK. Dat wees zowel de PCR-test van gisteren als de sneltest deze ochtend uit. Bij de PCR-testronde van zondag 23 januari testte de media manager van de ploeg wel positief. Zij is direct in isolatie gegaan.

Het is nog niet bekend of Robin Schoenaker en Jeffrey Boomhouwer zich bij de ploeg kunnen aansluiten. Zij dienen deze ochtend een extra PCR-test te doen om uitsluitsel te geven.

Vanwege eerdere besmettingen zitten Jeffrey Boomhouwer, Robin Schoenaker, Iso Sluijters, Dennis Schellekens, Bart Ravensbergen, Rutger ten Velde, Kay Smits, Jasper Adams, Samir Benghanem, keeperstrainer Gerrie Eijlers, fysiotherapeut Robert Baardse en bondscoach Erlingur Richardsson ook nog in isolatie.