Vernieuwde opzet spelregelbewijs

Vernieuwde opzet spelregelbewijs

Kennis van de spelregels is essentieel om de wedstrijden nog leuker te maken en het plezier voor iedereen te vergroten! Het Spelregelbewijs is sinds een aantal jaar voor iedere speler verplicht die de A-jeugdleeftijd bereikt én voor iedereen die een opleiding wil volgen. De afgelopen jaren is het platform HandbalMasterz gebruikt om de kennis van spelregels op te doen. Inmiddels is het tijd voor een verbeterslag! Hierbij is besloten om afscheid te nemen van Handbalmasterz en het Spelregelbewijs op een meer gebruiksvriendelijke manier aan te bieden.

Dit betekent dat vanaf 26 januari 2022 het Spelregelbewijs wordt aangeboden via FlowSparks.

Leden die verplicht zijn het Spelregelbewijs te behalen en leden die het bewijs nog niet hebben afgerond in HandbalMasterz, ontvangen voor 1 februari mail een uitnodiging vanuit FlowSparks. Vanuit deze mail kan er direct gestart worden met het behalen van het bewijs!

Meer informatie voor verenigingen en leden kan worden gevonden via deze link.

Voor meer informatie of vragen kan er contact worden opgenomen met opleidingen@handbal.nl