Waar kan ik de wedstrijd van de TeamNL Handbaldames tegen Duitsland zien?

Waar kan ik de wedstrijd van de TeamNL Handbaldames tegen Duitsland zien?

De EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Duitsland op 5 maart wordt om 16:00 uur uitgezonden op de livestream van de NOS. Via https://nos.nl/sport is het duel te zien. Op donderdag 3 maart speelden beide teams ook tegen elkaar. In Krefeld wonnen de TeamNL Handbaldames met 25-31.  

De Oranjedames zijn de kwalificatiereeks goed begonnen met overwinningen op Griekenland en Wit-Rusland. Met de winst van gisteren staat de ploeg van de nieuwe bondcoach Per Johansson bovenaan in de poule met 6 punten, drie punten meer dan Duitsland. De beste twee teams uit de poule plaatsen zich voor het Europees Kampioenschap 2022 dat van 4 t/m 20 november plaats vindt in Slovenië, Noord-Macedonië en Montenegro.