Schreeuw de TeamNL Handbalheren naar het WK!

Schreeuw de TeamNL Handbalheren naar het WK!

De TeamNL Handbalheren hebben gisteren de eerste slag geslagen in de strijd om het WK-ticket! De uitwedstrijd in Portugal is knap gewonnen met 30-33.  Zij zijn erop gebrand om dit zondag in Eindhoven opnieuw te doen. Daarbij hebben zij jullie hulp hard nodig, want door jullie aanwezigheid en aanmoedigingen kunnen zij net dat beetje extra geven om dat felbegeerde WK-ticket in handen te krijgen.

Het wordt een wedstrijd vol passie en spanning waarbij zij alles op alles gaan zetten om er een fantastische middag en een echt handbalfeest van te maken. Schreeuw jij de TeamNL Handbalheren naar het WK? Wacht dan niet langer en koop nu je tickets voor het allesbeslissende duel. We zien jullie graag in Eindhoven!

Datum: Zondag 17 april
Tijd: 14:00 uur, deuren gaan open om 12:00 uur
Locatie: Indoor-Sportcentrum Eindhoven, Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven

 

Koop hier tickets!