Bijeenkomst veilig sport klimaat op zondag 24 april

Bijeenkomst veilig sport klimaat op zondag 24 april

ntimidatie en grensoverschrijdend gedrag is zowel in de topsport als in de breedtesport een groot en steeds duidelijker aanwezig probleem in Nederland. Het NHV wil alle vertrouwenscontactpersonen en bestuurders meenemen in dit onderwerp. Met het persoonlijke verhaal van Renald Majoor, die ooit een veelbelovend voetbaltalent was, maar zijn voetbalcarrière stopte vroegtijdig door een elftalleider die zijn handen niet thuishield. Grensoverschrijdend gedrag begint vaak klein en wordt niet altijd herkend door omstanders. Door hierover te praten en naar elkaar te luisteren, kunnen we samen dit gedrag leren herkennen en voorkomen. Zodat we onze jeugdige sporters een veiligere omgeving kunnen bieden.

Vertrouwenscontactpersonen, trainers, coaches en bestuurders kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst die in april twee keer wordt georganiseerd. Meld je aan voor de bijeenkomst op zondag 24 april in het Topsportcentrum in Almere om 14:00 uur (inloop 13:30 uur). Na afloop van de bijeenkomst kan je de wedstrijd van de Oranjedames tegen Griekenland (24 april) gratis bijwonen. 

Ben jij geïnteresseerd en wil jij dit onderwerp ook bespreekbaar maken op jouw vereniging? Sluit dan aan bij een van de bijeenkomsten! Klik hier om je aan te melden.*

*Maximaal twee personen per vereniging. Je krijgt ook beiden een gratis ticket voor de wedstrijd.