Tjark de Lange voorzitter Raad van Toezicht BENE-League

Tjark de Lange voorzitter Raad van Toezicht BENE-League

De BENE-League Handball organisatie heeft een nieuwe voorzitter gevonden voor haar Raad van Toezicht. Tjark de Lange is bereid gevonden om de komende jaren als onafhankelijke voorzitter zitting te nemen in het controlerende orgaan van de BENE-League Handball.

Na het vertrek van de vorige onafhankelijke voorzitter Michel Kranzen naar de functie van technisch directeur bij de KBHB bestond de Raad van Toezicht tijdelijk uit twee vertegenwoordigers van zowel het NHV en de KBHB. Met de aanstelling van Tjark de Lange als onafhankelijk voorzitter is de organisatie weer klaar voor de komende periode. Het is de bedoeling dat de nieuwe voorzitter op korte termijn kennis gaat maken met de twaalf BNL-clubs die in het seizoen 2022-2023 gaan deelnemen aan de BENE-League Handball voor herenteams.

De start van de BENE-League 22/23 staat gepland voor het weekend van 3 en 4 september 2022. De definitieve deelnemers aan deze editie van de BENE- League zullen komende weken bekend worden. In zowel Nederland als België worden momenteel de laatste promotie- en degradatiekandidaten bepaald.