Koninklijke onderscheiding voor Jaqueline van Dijk en Danny Ramakers

Koninklijke onderscheiding voor Jaqueline van Dijk en Danny Ramakers

Danny Ramakers
Tijdens de lintjesregen in de gemeente Gulpen-Wittem op 26 april jl. heeft Danny Ramakers een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding onder andere voor zijn jarenlange inzet voor HV Juliana te Epen. Hij is hier onder andere voorzitter, maar tevens ook trainer, coach en scheidsrechter. Daarnaast is Danny bestuurslid van Stichting Heuvelland Handbal Toernooi. 

Jaqueline van Dijk
Op dinsdag 26 april, de dag voor Koningsdag, is Jacqueline van Dijk onderscheiden door de Koning. Zij heeft een lintje mogen ontvangen voor haar jaren lange vrijwilligerswerk bij handbalvereniging SV Loo. Hier was zij sinds 1989 als vrijwilligster begonnen en was o.a. voorzitter van de handbaltak, trainer, coach, kledingverzorger en cursusleider. Ook is zij sinds 2021 voorzitter van Handbal Club de Liemers (HCDL).