Vacature: Medewerker Arbitrage

Vacature: Medewerker Arbitrage

Heb je altijd al willen werken bij een sportbond en draag je de handbalsport een warm hart toe? Ben je initiatiefrijk, leergierig, en een kei in plannen en organiseren? Voor het team competitie & arbitrage zoeken wij een medewerker arbitrage met relevante kennis en ervaring. 

De functie:
De medewerker arbitrage is verantwoordelijk voor de planning en wijzigingen van de arbitrage (scheidsrechters, scheidsrechtercoaches en rapporteurs). Verder draagt de medewerker arbitrage zorg voor een juiste afhandeling van alle administratieve processen op het gebied scheidsrechters. Hij/zij coördineert de beleidsvoorbereidende en -uitvoerende werkzaamheden met als doel de ontwikkeling van het scheidsrechters beleid binnen het NHV te bevorderen. Hij/zij werkt als verbindende schakel tussen de werkorganisatie en de vrijwilligersorganisatie nauw samen met de verschillende werkgroepen op het gebied van arbitrage.

Lees hier de hele vacature

Ben jij de ideale persoon voor deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer snel!