Wie gaan er strijden om het goud op het NK Beach?

Wie gaan er strijden om het goud op het NK Beach?

De halve finales op het NK Beach Handball worden vandaag gespeeld in het zonnige Stadskanaal.

Jeugd
Bij de jeugdteams van de dames heeft VZV zich in alle categorieën geplaatst voor de finale. De D-jeugd speelt tegen Voorwaarts. Jumbo Niedorp is de tegenstander bij de C-jeugd. In de leeftijdscategorie B-jeugd neemt VZV het op tegen SHV DWS. De Dames A uit ’t Veld spelen tegen Unitas. Bij de heren zijn de finalisten meer gemêleerd. Dynamico en Unitas gaan bij de B-jeugd uitmaken wie Nederlands kampioen wordt. In de categorie A-jeugd gaan Green Park/Handbal Aalsmeer en SHV DWS met elkaar de strijd aan. 

Senioren
Om 15:30 uur wordt de finale gespeeld bij de Dames Senioren. Voorwaarts heeft zich geplaatst. Ze nemen het op tegen regerend Nederlands kampioen LIT Malserz ALN, die hun titel kunnen verdedigen. Het toernooi wordt om 15:45 uur afgesloten met de finale bij de Heren Senioren. Camelot Handball Tilburg en Feyenoord Handball maken uit wie de schaal omhoog mag houden. 

Programma finales
13:05-13:45 uur Dames D, Voorwaarts – Juro Unirek VZV, veld 1
13:45-14:25 uur Dames C, Jumbo Niedorp – Juro Unirek VZV, veld 1
14:10-14:50 uur Dames B, SHV DWS – Juro Unirek VZV veld 2
14:25-15:05 uur Heren B, Dynamico – Unitas, veld 1
14:50-15.30 uur Heren A, Green Park/Handbal Aalsmeer – SHV DWS, veld 2
15:05-15:45 uur Dames A, Juro Unirek VZV – Unitas, veld 1
15:30-16:10 uur Dames Senioren, Voorwaarts – LIT Malserz ALN, veld 2
15:45-16:25 uur Heren Senioren, Camelot Handball Tilburg – Feyenoord Handbal, veld 1

Wil je op de hoogte blijven en een virtueel kijkje nemen op het NK Beach? Volg dan @handbalnl_beach op Instagram.