De NOC*NSF Nationale Sportweek is van start gegaan!

De NOC*NSF Nationale Sportweek is van start gegaan!

Sport inspireert, sport verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!  Wij willen dat iedereen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek  van 16 tot en met 25 september kan genieten van sport en bewegen. Het NHV grijpt samen met haar handbalverenigingen de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken wat sport met je doet.

Tijdens de Nationale Sportweek geven sportbonden, sportverenigingen, gemeenten, bedrijven en andere organisaties een extra impuls aan de sport en wordt het nieuwe sportseizoen geopend. Het thema van de Nationale Sportweek is: ‘sport doet iets met je’. In september gaat er een vernieuwde landelijke campagne van start en daar kunnen sportverenigingen eenvoudig aan meedoen.

Handbal in Amstelveen
Amstelveen is dit jaar hostcity van de NOC*NSF Nationale Sportweek van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. Inwoners uit Amstelveen en omstreken kunnen gratis meedoen met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Zaterdag 17 september en zondag 18 september stonden in het teken van Beach Handball met een demo en gave clinics van onze Beach Oranjedames. Daarnaast geeft Nycke Groot tijdens de Nationale Sportweek een gave clinic op een basisschool! Zo wordt handbal volop gepromoot. 

Doe mee!
Benieuwd wat er door heel Nederland nog meer allemaal te doen is? Kijk dan hier!