Win met de vereniging tickets voor de Golden League!

Win met de vereniging tickets voor de Golden League!

De TeamNL Handbaldames komen dit jaar van 4 tot en met 20 november in actie op het Europees Kampioenschap. Op zaterdag 5 november start voor Nederland het EK in Noord-Macedonië. Nederland speelt tijdens het EK drie wedstrijden in de poulefase. Dit zijn:

 • Zaterdag 5 november 20:30 uur Nederland – Roemenië
 • Maandag 7 november 18:00 uur Noord-Macedonië – Nederland
 • Woensdag 9 november 20:30 uur Frankrijk – Nederland

Laat zien hoe jullie met de vereniging de Oranjedames aanmoedigen en win tickets inclusief busreis!
Voor verenigingen is het EK het perfecte moment om handbal nog populairder te maken! Om op de vereniging het oranjegevoel te creëren, hebben wij een leuke actie bedacht. Moedig samen de Oranjedames vanuit de kantine aan en maak een video. Dan kan jij namelijk met de hele vereniging tickets winnen (max. 50) voor een wedstrijd van de Oranjedames tijdens de Golden League in maart, inclusief busreis.

Wat moet je als vereniging doen om tickets te winnen?

 1. Kies één van de wedstrijden van de Oranjedames op het EK en moedig ze samen met de vereniging aan vanuit de kantine.
 2. Laat de jeugdleden vriendjes en vriendinnetjes meenemen zodat er weer nieuwe kinderen kennis kunnen maken met onze sport.
 3. Maak er een leuke verenigingsmiddag- of avond van door bijvoorbeeld:
  • Een handbalclinic voor de jeugd voor of na het kijken van de wedstrijd te plannen waarbij vriendjes en vriendinnetjes ook welkom zijn!
  • Een wedstrijd met Goalcha-trucs of een penalty-bokaal te organiseren.
  • Een feestavond te houden in de kantine met bijvoorbeeld een pubquiz of een bingo. Wil je hiervoor nog een prijs vergeven? Laat het ons weten door te mailen naar redactie@handbal.nl, dan kunnen we twee kaartjes opsturen voor de Golden League in maart. Hiervoor vragen we wel om een bewijsje dat jullie dit ook daadwerkelijk georganiseerd hebben.
  • Wees origineel! Hoe leuker het idee en de aankleding, hoe meer kans om de busreis en tickets voor de vereniging te winnen.
 4. Stuur een staand filmpje van de middag/avond naar redactie@handbal.nl. De drie origineelste inzendingen winnen met de vereniging een busreis en tickets voor de Golden League! Belangrijk is dat het filmpje verticaal/staand wordt opgenomen, zodat we er na afloop een gave compilatie van kunnen maken (zie hier)! 

Wat is de Golden League?
In maart komt de Golden League naar Nederland en speelt Oranje tegen Noorwegen, Denemarken en een derde land. Voor elke wedstrijd wordt een winnaar gekozen. Meer informatie over de Golden League vind je hier.

Op vrijdag 11 november maken we de winnaars bekend!