Hulp bij het versterken van je enkel bij enkelblessures

Hulp bij het versterken van je enkel bij enkelblessures

Het is vervelend als je te maken krijgt met een enkelblessure. Een enkelbandletsel is één van de meest voorkomende blessures en de kans dat deze weer terugkomt is groot. Handbal is een wendbare sport waarbij jaarlijks meerdere mensen te maken krijgen met zo’n blessure. Met Versterk je enkel kunnen sporters, waaronder handballers, worden geholpen om effectief terug te komen na een enkelblessure. Het programma bevat speciale oefeningen, maar ook veel informatie over hoe je een enkelblessure in de toekomst kunt voorkomen. 

Om al die geblesseerde enkels sneller te genezen en nieuwe blessures te voorkomen heeft VeiligheidNL (kenniscentrum voor letselpreventie) de ‘Versterk je enkel’ app en uitvouwkaart ontwikkeld. Laat hen weten of je hier al bekend mee bent en zo ja, wat je ervan vindt, zodat ze deze kunnen verbeteren! Vul de vragenlijst in en je krijgt het tijdschrift SPORTgericht cadeau!