Handbalsterren gezocht voor lessen op basisscholen!

Handbalsterren gezocht voor lessen op basisscholen!

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan of stage, ben je gek op handbal en wil je graag je eigen tijd kunnen indelen? Lees dan snel verder! Om (nog) meer kinderen kennis te laten maken met de handbalsport is het Nederlands Handbal Verbond begin 2021 het project Gooi JIJ de bal door?! gestart. Hierbij geven clinicgevers lessen op basisscholen door heel Nederland.

Inmiddels is Gooi JIJ de bal door?! een groot succes en worden er volop lessen op basisscholen door het hele land verzorgd door onze clinicgevers. Het is zelfs zo’n groot succes dat we op zoek zijn naar nog meer enthousiaste clinicgevers, die de basisschoolleerlingen alle sportieve kneepjes van het handbalvak willen leren tijdens de gymlessen. Je ontvangt hiervoor natuurlijk een mooie vergoeding!

Wat ga je doen als clinicgever?  
Als clinicgever van Gooi JIJ de bal door?! ga jij namens het Nederlands Handbal Verbond langs basisscholen om gave lessen te geven. Je bent enthousiast, hebt een proactieve houding en motiveert kinderen om plezier te maken. Jij laat alle kinderen kennismaken met de gaafste sport die er is!

Het programma van Gooi JIJ de bal door?! bestaat uit maximaal drie lessen, waarbij de moeilijkheidsgraad per keer omhoog gaat. Jij als clinicgever verzorgt de lessen en laat kinderen uitvinden of ze de sport leuk vinden. Na het afronden van het programma scoort elk kind een heus diploma en/of andere gadget én de uitnodiging voor een proeftraining bij een vereniging in de buurt.

We gooien je natuurlijk niet zo maar in het diepe. Je ontvangt van ons het Gooi JIJ de bal door?! lesprogramma en wordt begeleid door professionals. Zij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden!

Dit ben jij: 

 • Je bent 18 jaar of ouder, hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto 
 • Je bent met regelmaat beschikbaar (minimaal 4 uur beschikbaar tussen 08:30 – 15:30 uur) op een doordeweekse dag 
 • Je bent enthousiast en opgewekt waardoor je voor, tijdens en na de les positiviteit uitstraalt
 • Je motiveert en stimuleert kinderen om plezier te maken en het beste uit zichzelf te halen  
 • Je bent duidelijk en communicatief vaardig zodat iedereen jou en de les begrijpt
 • Je bent flexibel, creatief en weet voor elke situatie een oplossing te vinden  
 • Je hebt een positieve, proactieve en open houding waardoor je toegankelijk bent voor de kinderen  
 • Je creëert een veilige en plezierige sportomgeving voor kinderen door je inzet en geduld  
 • Je hebt kennis van en/of staat open om je te verdiepen in verschillende leeftijdskenmerken van kinderen  

Wat bieden wij jou:   

 • Een plaats in een enthousiast team van clinicgevers die de handbalsport promoot op basisscholen.
 • Een leuke vergoeding en reiskosten 
 • Een materialen- en kledingpakket  
 • Het Gooi JIJ de bal door?! lesprogramma en begeleiding
 • De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen

Heb jij interesse? Meld je dan hier aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar gooijijdebaldoor@handbal.nl