Oefenwedstrijd Nederland-Tsjechië live te zien!

Oefenwedstrijd Nederland-Tsjechië live te zien!

In voorbereiding op het WK zijn de TeamNL Handbalheren maandag afgereisd naar Frankrijk voor een vierlandentoernooi. Naast Nederland en Frankrijk nemen ook Egypte en Tsjechië deel aan het toernooi. In de Franse stad Le Mans bleek het thuisland woensdag met 43-32 te sterk voor de ploeg van bondscoach Staffan Olsson.

Zaterdag 7 januari komt het Nederlands team opnieuw in actie. Dit keer in de stad Orléans. De TeamNL Handbalheren treffen Tsjechië tijdens de tweede oefenwedstrijd. Het duel staat gepland om 15:15 uur en is live te zien op het platform handballtv.fr. Om toegang te krijgen tot de livestream moet je je eerst gratis registreren

Volg het stappenplan voor registratie: 
1. Ga naar de website: https://www.handballtv.fr/register. 

2. 
Vul je e-mail gegevens in en verzin een wachtwoord.

3. Je krijgt een mail op het ingevulde e-mailadres. Ga naar je mail box en druk op de link. Zodra je dit hebt gedaan gaat de pagina waar je mee aan het registreren bent vanzelf door naar de volgende pagina.

4. Vul de gevraagde informatie in. Je voor- en achternaam, postcode, geboortedatum en geslacht. Daarna wordt er gevraagd naar je favoriete franse herenclub. Vul hier bijvoorbeeld Paris Saint-Germain in. Afsluitend moet je nog je favoriete franse vrouwenclub aangeven. Vul bijvoorbeeld METZ Handball in. Als laatste geef je bij alle vragen het antwoord ja (Oui) in en druk op S’inscrire. Je bent nu geregistreerd en kan de wedstrijd kijken.