Nieuwe datum NK Beach: zaterdag 24 en zondag 25 juni

Nieuwe datum NK Beach: zaterdag 24 en zondag 25 juni

Het NK Beach Handball is verplaatst. Oorspronkelijk was dit gepland op zaterdag 15 en zondag 16 juli. De nieuwe datum is zaterdag 24 en zondag 25 juni op het Beachpark Stadskanaal. Bij het kiezen van een datum moet het NHV rekening houden met veel verschillende factoren, zoals de internationale beachkalender, beschikbaarheid van de locatie en zomervakanties. Dat maakt het een complexe keuze. Vanuit meerdere verenigingen kwam het signaal dat zij niet kunnen deelnemen aan het NK Beach op zaterdag 15 en zondag 16 juli omdat het in de zomervakantie valt. Het NHV wil graag dat ieder team, dat zich plaatst, kan deelnemen waardoor het toernooi is verplaatst.

Let op!
Je kan als team punten behalen tot en met het weekend van 17 en 18 juni. Hierover ontvang je als vereniging nog informatie vanuit het NHV via de mail. Het toernooi bij SDS’99 in Blaricum dat plaats zou vinden op zaterdag 24 en zondag 25 juni is naar voren gehaald. Deze wordt gespeeld in het weekend van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei. 

Informatie NK Beach 2023
Het zal de tweede keer op rij zijn dat het NK plaatsvindt bij vereniging Jahn II. Dit jaar wordt er bij zowel de dames als de heren in vijf categorieën gestreden om de titels: Senioren, A-, B-, C- en D-Jeugd. Ook spelen alle teams weer in hetzelfde weekend. De kwalificatietoernooien vinden de komende tijd plaats. Ben jij benieuwd waar gespeeld wordt? Check dan hier de kalender! 

Bekijk hieronder de aftermovie van het NK Beach Handball 2022 in Stadskanaal.