Scheidsrechtercafés in maart & april

Scheidsrechtercafés in maart & april

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond worden er vanaf 21 maart opnieuw scheidsrechtercafés georganiseerd. Na het succes van de Scheidsrechtercafés afgelopen oktober zal het NHV een nieuwe reeks cafés organiseren in verschillende regio’s. Het Scheidsrechterscafé is dé ontmoetingsplek voor zowel bonds- als vereniging scheidsrechters. Nu het einde van het seizoen nadert, is het des te leuker om nog even met elkaar in contact te komen tijdens de bijeenkomsten die worden georganiseerd in maart en april. 

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij een regionale update geven over de werkgroep regionale officials in jouw regio. Daarnaast worden er een aantal spelregels uitgelicht tijdens een presentatie. En uiteraard sluiten we af met een drankje waarbij we gezellig kunnen bijkletsen! 

Locaties, data en programma
Verspreid over het land zijn er acht Scheidsrechtercafés die georganiseerd worden. Hier vind je een overzicht van de data en locaties. 

Agenda bijeenkomst:
      19.30 uur: Inloop met koffie en thee
      20.00 uur: Start bijeenkomst
      20.10 uur: Presentatie Werkgroep Regionale Officials
      20.40 uur: Presentatie over spelregels
      21.20: Afsluiting
      21.30 uur: Borrel

We hopen jou te verwelkomen in het café!

Aanmelden kan hier