Denk jij ook mee over de Handbalagenda 2032?

Denk jij ook mee over de Handbalagenda 2032?

Onze handbalsport is continu in beweging. Na 2 lastige ‘Corona-jaren’ kunnen we weer naar de toekomst te kijken. Hoe gaan we bijvoorbeeld de handbalverenigingen nog beter in hun kracht zetten? Op welke manier kunnen we meer vrijwilligers werven en opleiden? Hoe ziet over 10 jaar ons competitieaanbod er uit? Wat is de toekomst van veld- en Beach Handball? En wat wordt onze strategie om met de nationale ploegen te (blijven) strijden om de medailles? Een greep uit de vele, belangrijke vragen om mee aan de slag te gaan.

Tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van het NHV, op zaterdag 10 juni op Papendal, zal een nieuw strategisch plan worden vastgesteld. In deze ‘Handbalagenda’ staan de belangrijkste beleidskeuzes voor de komende jaren verwoord. Graag willen wij alle handbalverenigingen uitnodigen om mee te denken en -praten over de inhoud van deze nieuwe Handbalagenda. Hiervoor worden in april en mei 4 toetsingsbijeenkomsten georganiseerd; 3 keer online en 1 keer in een fysieke setting:

  • Donderdag 20 april om 19:30 uur     (online)
  • Zondag 30 april om 15:00 uur          (fysiek in Topsportcentrum Almere)
  • Maandag 8 mei om 19:30 uur          (online)
  • Woensdag 10 mei om 19:30 uur      (online)

Als je jezelf aanmeldt via dit formulier dan krijg je een bevestiging van deelname. Bij de online bijeenkomsten ontvang je een Teams-link en bij deelname aan de fysieke bijeenkomst (op 30 april) een vrijkaart voor het bijwonen van de heren-interland Nederland – Griekenland, die om 18:00 uur begint. De online bijeenkomsten duren ongeveer 1 uur, de fysieke bijeenkomst ongeveer 1,5 uur. Uiterlijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je ook de concept-Handbalagenda en een samenvattend filmpje.

Wij hopen veel verenigingsbestuurders bij één van de toetsingsbijeenkomsten te mogen ontmoeten. Mocht je vragen hebben over bovenstaande uitnodiging, of over de Handbalagenda, dan kun je deze stellen via Danny de Ruiter: d.de.ruiter@handbal.nl