Waar zijn de wedstrijden van de TeamNL Handbaldames te zien?

Waar zijn de wedstrijden van de TeamNL Handbaldames te zien?

De TeamNL Handbaldames komen deze week weer bij elkaar! Tijdens de laatste interlandweek van het seizoen nemen ze het tweemaal op tegen Zweden. In het Topsportcentrum Almere wordt op vrijdag 7 april de eerste wedstrijd gespeeld om 19:00 uur. Een dag later, op zaterdag 8 april treffen beide ploegen elkaar opnieuw. Om 12:00 uur klinkt dan het beginsignaal.

Wil jij geen moment missen?
Dat hoeft ook niet! Beide duels zijn namelijk live te zien op HandbalNL.tv. Toch gaat er natuurlijk niets boven de wedstrijd van dichtbij meemaken. Er zijn nog een aantal plaatsen op de tribune vrij, maar wees er snel bij! De kaartverkoop gaat hard. Tickets zijn hier te koop.

De laatste keer dat Nederland en Zweden tegen elkaar speelden was op het afgelopen Europees kampioenschap. In een doelpuntrijke wedstrijd was Zweden toen met 37-32 te sterk. Voor de bondscoach van het Nederlands team, Per Johansson, is het een onderonsje met zijn thuisland. Hij heeft 21 speelsters opgenomen in zijn definitieve selectie

Programma:
Vrijdag 7 april
19:00 uur Nederland – Zweden

Zaterdag 8 april
12:00 uur Nederland – Zweden