Meld je aan voor de ALV en verschillende workshops op 10 juni

Meld je aan voor de ALV en verschillende workshops op 10 juni

Op zaterdag 10 juni organiseert het NHV de Algemene Leden Vergadering (ALV). De ALV zal fysiek zijn en vindt plaats in het hotel/congres centrum Papendal (Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem). 

Wil jij erbij zijn?
Aanmelden voor de ALV moet uiterlijk 3 juni.
Meld je nu hier aan voor de ALV. Dit keer worden voorafgaand aan de ALV vier workshops gegeven waarvoor we iedereen willen uitnodigen. Op het formulier kan je ook aangeven welke workshops jij wil volgen! Geef bij jouw aanmelding ook aan of je stemgerechtigd bent. Indien dit het geval is, word je vriendelijk verzocht hiervan melding te maken in Sportlink. Wij hopen jullie allemaal te zien op 10 juni op Papendal.  

De agenda en overige stukken zijn hier te zien. 

Programma

 • 13:00 – 13:55 uur workshopronde 1
 • 14:00 – 14:55 uur workshopronde 2
 • 14:50 – 15:00 uur korte pauze met koffie/thee
 • 15:00 – 17:00 uur ALV

Workshops voorafgaand aan de ALV
Dit jaar worden voorafgaand aan de ALV vier workshops gegeven waarvoor we iedereen willen uitnodigen. Er wordt ingegaan op de volgende onderwerpen: 

 • Workshop 1: Innovatie competitie – Maarten-Jan de Koning (NHV)
  De maatschappij verandert snel en dit heeft ook impact op ons competitieaanbod binnen handbal. In deze interactieve workshop word je meegenomen in de belangrijkste ontwikkelingen rondom het competitieaanbod binnen het NHV en de plannen en activiteiten voor de komende paar jaar.
 • Workshop 2: Inzetten jeugdkader als assistent-trainer bij jonge jeugd – HV ABS Bathmen
  Het vinden van (geschikte) handbatrainers wordt bij veel verenigingen steeds lastiger. Dat geldt vaak op meerdere niveaus. In deze interactieve workshop zal handbalvereniging ABS Bathmen een good practice verhaal delen over hoe zij jeugdkader succesvol opleiden en inzetten als assistenten bij het trainen van de jongste jeugd.
 • Workshop 3: Verenigingsmonitor NHV – Stéphan Kuijpers (NHV)
  In het najaar van 2022 is vanuit het bondsbureau de Verenigingsmonitor uitgezet, die door ruim de helft van alle handbalverenigingen is ingevuld.. Stéphan Kuijpers (Verenigingsondersteuning NHV) zal in deze interactieve workshop stil staan bij wat er speelt en leeft binnen de lokale handbalverenigingen. Hoe kunnen we op basis van (deze) data komen tot proactieve ondersteuning en daarmee tot grotere, sterkere handbalverenigingen?
 • Workshop 4: De positieve sport en prestatiecultuur binnen de vereniging – Thijs de Greeff (Spinck)
  Tijdens deze inspirerende workshop van oud-hockeyinternational Thijs de Greeff leer je over het belang van het ontwikkelen van een positieve, open en inclusieve sportomgeving binnen de vereniging en hoe deze bijdraagt aan presteren, ontwikkelen en persoonlijk welbevinden van sporters en trainers.