Stagiair(e)s gezocht!

Stagiair(e)s gezocht!

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek? Stop dan nu met zoeken en bekijk onderstaande vacatures. Het NHV is namelijk op zoek naar stagiair(e)s die vanaf september 2023 verschillende teams komen versterken. 

HandbalAcademie
De HandbalAcademie zoekt voor het seizoen 2023/2024 een gedreven, proactieve en zelfstandige stagiair(e) die onze multidisciplinaire staf komt versterken. Onderwerpen als trainingsmonitoring, blessurepreventie, talent-ontwikkeling en prestatietesten komen dagelijks langs. Wil jij leren hoe je de sportwetenschap kunt toepassen in de praktijk, dan is dit de ideale stageplek om ervaring op te doen in de topsport.

Stagiair(e) Sport / Data science – Fulltime

Verenigingsservice en Productontwikkeling
Ben jij een enthousiaste en proactieve HBO/WO-student met een passie voor sport en verenigingsondersteuning? Zoek je een uitdagende stage waar je kunt bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van handbalverenigingen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiair binnen het team Verenigingsservice en Productontwikkeling werk je mee aan het verder ontwikkelen van de verenigingsondersteuning binnen onze organisatie. Je bent betrokken bij verschillende projecten en initiatieven die gericht zijn op het versterken van handbalverenigingen.

Vacature: Stagiair Verenigingsservice en Productontwikkeling (HBO/WO)

Verenigingsservice en Productontwikkeling
Ben jij een ambitieuze HBO/WO-student met een passie voor sport en data-analyse? Wil je je kennis en vaardigheden inzetten om de ondersteuning van handbalverenigingen in Nederland naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Stagiair Data Science (HBO/WO)