Sharon Grummel is Speelster van het Jaar!

Sharon Grummel is Speelster van het Jaar!

De verkiezing voor Speelster  van het Jaar is uitgeschreven. Alle Eredivisie coaches konden stemmen welke drie speelsters zij wilde nomineren als beste speelster van het seizoen 2022-2023. Uit alle stemmen is gebleken dat Sharon Grummel dit jaar de coaches het meest heeft overtuigd van haar spel en de felbegeerde trofee in ontvangst mocht nemen. Dat Sharon een goed seizoen heeft gedraaid is wel duidelijk. Met haar club Handbal Venlo won ze de landelijke beker. In het duel had Grummel een groot aandeel in de winst. Tegen VOC Amsterdam scoorde ze maar liefst negen keer. In de competitie is ze vandaag tweede geworden. 

Sharon Grummel, 22 jaar, is uitgegroeid tot een belangrijke speelster voor HandbaL Venlo. Sharon komt oorspronkelijk uit het Drentse Barger-Oosterveld, waar ze in de jeugd begonnen is met handballen bij HV SVBO. Vanuit HV SVBO heeft ze de stap naar E&O gemaakt en vanuit daar is ze in 2018 naar Venlo gekomen. 

De toen pas 17-jarige speelster, destijds nog jeugdinternational, is op jonge leeftijd in het handbalhuis van Venlo komen wonen. In Venlo heeft Sharon haar studie en werk opgepakt. HandbaL Venlo heeft Sharon enorm zien groeien en zien ontwikkelen tot één van de belangrijke steunpilaren van de ploeg.
 
Het NHV feliciteert Sharon met het behalen van deze mooie prijs!