Jahn 2 start met rolstoelhandbal in Stadskanaal

Jahn 2 start met rolstoelhandbal in Stadskanaal

Sinds kort kunnen mensen voor een rolstoelhandbal training terecht in Musselkanaal. Handbalvereniging Jahn 2 biedt als eerste vereniging in het noorden rolstoelhandbal trainingen aan. Een maand geleden gaf het Nederlands rolstoelhandbal team een clinic in Stadskanaal. In samenwerking met Stichting DWS, Welstad, gemeente Stadskanaal, Huis van de Sport Groningen en de Rabobank is er besloten om door te gaan met wekelijkse trainingen tot aan begin zomer. De komende zes weken wordt er gekeken of er genoeg deelnemers zijn om een team samen te kunnen stellen. 

Rolstoelhandbal is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die niet in een rolstoel zitten. De komende rolstoelhandbal trainingen zijn in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal, op elke donderdagavond tot eind juni van 20:00 uur tot 21:00 uur. Daarna wordt er verder geëvalueerd door de betrokken partijen, en wordt er in september gekeken of er een team samengesteld kan worden.