De finalisten op het NK Beach Handball zijn bekend!

De finalisten op het NK Beach Handball zijn bekend!

De finales op het NK Beach Handball worden vanmiddag gespeeld in het zonnige Venlo. Je hoeft geen moment te missen, want alle wedstrijden op veld 1 en 2 worden live uitgezonden. Schakel hier in! Daarnaast kun je een kijkje nemen op het social media account: handbalnl_beach. 

Jeugd
In de leeftijdscategorie D-jeugd hebben de dames van KSV en DSS zich geplaatst voor de finale. Bij de heren gaan Dynamico en Green Park Aalsmeer het tegen elkaar opnemen. De C-jeugd finale bij de dames bestaat uit JuRo Unirek/VZV en Feyenoord Handbal. De Rotterdamse club is ook vertegenwoordigd in de herenfinale. Ze gaan de strijd aan met de C-jeugd van Green Park Aalsmeer. 

De B-jeugd dames van JuRo Unirek/VZV en HV Niedorp gaan uitmaken wie er Nederlands kampioen wordt. Aan de herenkant doen BHC HH en AHV Achilles hetzelfde. In de A-jeugd finale dames nemen Voorwaarts en Amsterdam Beach het tegen elkaar op. De titel bij de heren A-jeugd wordt verdeeld tussen DWS en Feyenoord Handbal.

Senioren
Om 17:50 uur wordt de finale gespeeld bij de Dames Senioren. Blake Lake Beach heeft zich geplaatst. Ze nemen het op tegen regerend Nederlands kampioen LIT Malserz ALN, die hun titel kunnen verdedigen. Het toernooi wordt om 18:30 uur afgesloten met de finale bij de Heren Senioren. Beach Handball Tilburg en Feyenoord Handbal maken uit wie de schaal omhoog mag houden. 

Programma finales
15:40 Heren D-jeugd Dynamico – Green Park Aalsmeer, veld 2 
15:50 Dames C-jeugd JuRo Unirek/VZV – Feyenoord Handbal, veld 1
16:20 Heren C-jeugd Feyenoord- Green Park Aalsmeer, veld 2 
16:30 Dames D-jeugd KSV-DSS, veld 1 
17:00 Dames B-jeugd JuRo Unirek/VZV – HV Niedorp, veld 2 
17:10 Heren A-jeugd DWS – Feyenoord Handbal, veld 1
17:40 Heren B-jeugd BHC HH – AHV Achilles, veld 2
17:50 Dames Senioren Blake Lake Beach – LIT Malserz ALN, veld 1 
18:20 Dames A-jeugd Voorwaarts – Amsterdam Beach, veld 2 
18:30 Heren Senioren Beach Handball Tilburg – Feyenoord Handbal, veld 1