Aftellen naar de Nationale Sportweek

Aftellen naar de Nationale Sportweek

Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu. Sport bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Tijdens de Nationale Sportweek laten we daarom zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier.

Van 15 tot en met 24 september is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Uiteraard kan jij als gemeente, sportbedrijf, sportclub of school weer meedoen. Om je daarmee te helpen, is een campagnetoolkit ontwikkeld.

Samen laten we zien hoe mooi het is om te sporten en bewegen. Sport geeft je een boost!

De Nationale Sportweek is hét perfecte moment om jouw lokale sportaanbod een boost te geven. Deze toolkit helpt je daarbij. In de toolkit vind je al het campagnemateriaal dat je online en offline kan delen in aanloop naar en tijdens de Nationale Sportweek.