Wedstrijdselectie Finland-Nederland bekend!

Wedstrijdselectie Finland-Nederland bekend!

De wedstrijdselectie van de TeamNL Handbaldames voor de tweede EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland is bekend! Bondscoach Per Johansson heeft een aantal jonge talenten opgenomen in zijn selectie. VOC-speelsters Alieke van Maurik, Daphne Luchies en Loïs van Vliet mogen vanmiddag het Oranjetenue aantrekken. “Met het oog op de toekomst heb ik deze drie talenten meegenomen naar Finland”, legt bondscoach Johansson uit. Lois Abbingh, Angela Malestein en Bo van Wetering zijn niet op het vliegtuig gestapt. Het treffen met Finland is vanmiddag om 15:00 uur live te zien op Ziggo Sport kanaal 14.

Nederland is bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2024 ingedeeld in groep 3. Zij nemen het in deze poule op tegen Tsjechië, Portugal en Finland. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK. In totaal zullen er 24 landen deelnemen aan het toernooi.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

Wedstrijdselectie TeamNL Handbaldames:

Naam: Club:
1. Rinka Duijndam Gyori Audi ETO KC (HUN)
2. Kelly Dulfer SG BBM Bietigheim (GER)
3. Merel Freriks Brest Bretagne Handball (FRA)
4. Tamara Haggerty DVSC Schaeffler (HUN)
5. Yara ten Holte Odense Handbold (DEN)
6. Harma van Kreij Borussia Dortmund (GER)
7. Tess Lieder Borussia Dortmund (GER)
8. Daphne Luchies OTTO Work Force/VOC Amsterdam (NED)
9. Alieke van Maurik OTTO Work Force/VOC Amsterdam (NED)
10. Kim Molenaar København Håndbold (DEN)
11. Larissa Nusser Odense Handbold (DEN)
12. Inger Smits SG BBM Bietigheim (GER)
13. Zoë Sprengers Borussia Dortmund (GER)
14. Nikita van der Vliet  Odense Handbold (DEN)
15. Loïs van Vliet OTTO Work Force/VOC Amsterdam (NED)
16. Kelly Vollebregt Neptunes de Nantes (FRA)