Waar zijn de Golden League wedstrijden te zien?

Waar zijn de Golden League wedstrijden te zien?

De TeamNL Handbalheren zijn naar Noorwegen afgereisd om daar de Golden League te spelen. Het beloven drie mooie wedstrijden te worden tegen sterke tegenstanders: de regerend wereldkampioen Denemarken, Spanje (dat op de derde plaats eindigde op het WK eerder dit jaar) en Noorwegen (dat een zesde plaats behaalde).  

Deze wedstrijden spelen een belangrijke rol in de voorbereiding op het WK in januari. Hoe ver zijn ze al, wat gaat goed? En waar moet er nog vooruitgang worden geboekt?

Goed nieuws: alle wedstrijden van Nederland worden uitgezonden op Ziggo Sport!

Datum + Tijd Wedstrijd Kanaal
Donderdag 2 november 16:45 Spanje – Nederland Ziggo Sport 14 en Ziggo Sport Select
Zaterdag 4 november 16:45 Noorwegen – Nederland Ziggo Sport 14 en Ziggo Sport Docu
Zondag 5 november 14:15 Nederland – Denemarken Ziggo Sport 13, Ziggo Sport 14 en Ziggo Sport Select

 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?

Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.