Organisatie van het NK C-jeugd en B-jeugd dames 2024

Organisatie van het NK C-jeugd en B-jeugd dames 2024

Op zaterdag 20 april en zondag 21 april 2024 wordt voor de landelijke dames C-jeugd en B-jeugd het NK georganiseerd. Na het succes van vorig jaar, hebben we er ook dit jaar voor gekozen om verenigingen de kans te geven zich aan te melden om het NK te organiseren. Ook een vereniging die niet meedoet aan het NK kan zich aanmelden voor de organisatie ervan.

Het belangrijkste voor een vereniging die zich wil aanmelden voor de organisatie van het NK is dat de accommodatie voldoet aan de gestelde voorwaarden en dat er vrijwilligers beschikbaar zijn voor de organisatie. Alle voorwaarden staan hier uitgeschreven.

Voldoet jouw locatie en vereniging aan de gestelde voorwaarden en zien jullie het zitten om het NK B- en C-jeugd te organiseren vul dan dit formulier in om je aan te melden. Aanmelden voor de organisatie kan tot uiterlijk 7 januari 2024.