De Heren U18 halen het EK niet

De Heren U18 halen het EK niet

Na een bewogen toernooi hebben de heren uit de nationale U18 ploeg helaas geen ticket weten te scoren voor het EK later dit jaar. Het team, onder leiding van Rick Louw, heeft niet genoeg punten weten te halen waardoor een plek in de top 2 van de poule niet werd gerealiseerd.

Ondanks het feit dat er geen EK ticket is verdiend hebben de heren een leerzaam toernooi gespeeld. De eerste wedstrijd tegen Litouwen werd namelijk maar op één doelpunt verschil verloren en Italië werd met ruime cijfers verslagen. Helaas was de nederlaag tegen Griekenland cruciaal en eindigde het team daardoor op de vierde plaats in de poule.

Alle uitslagen van Nederland:
Nederland – Litouwen: 29-30
Italië – Nederland: 22-32
Nederland – Griekenland: 20-25