HV Unitas maakt succesvolle groei in jeugdhandbal

HV Unitas maakt succesvolle groei in jeugdhandbal

 

Een mooie mijlpaal voor het handbal in regio Drenthe. Hier ondersteunt het NHV projecten om het jeugdhandbal te laten groeien, en met succes!

Handbalvereniging Unitas kon met haar F, E en D jeugd voor het eerst wedstrijden spelen tegen echte tegenstanders. HV Beilen en VAKO werden in Rolde uitgenodigd om te spelen tegen de teams van Unitas.

De jeugd van HV Unitas bestaat inmiddels uit 10 F-jeugdleden en 20 E/D-jeugdleden. Door middel van onder andere clinics en vriendjes en vriendinnetjes-training werkt de vereniging hard aan het nog verder groeien van het aantal jeugdleden. 

Ook enthousiast om jouw vereniging te laten groeien?
Kijk dan wat het NHV voor jou kan betekenen op: www.gooijijdebaldoor.nl  of mail je vragen naar: informatie@handbal.nl