Waar zijn de EK-kwalificatiewedstrijden van de TeamNL Handbaldames te zien?

Waar zijn de EK-kwalificatiewedstrijden van de TeamNL Handbaldames te zien?

Komende week komen onze TeamNL Handbaldames weer samen voor twee wedstrijden in de kwalificatiereeks voor het EK 2024. In deze week spelen zij een tweeluik tegen Tsjechië. Op woensdag 28 februari starten onze dames met een uitwedstrijd. De twee vorige EK-kwalificatiewedstrijden werden ruim gewonnen van Portugal (38-27) en Finland (13-31). 

De wedstrijd op woensdag 28 februari wordt gespeeld in de Tsjechische hoofdstad Praag, waar om 19:45 uur het beginsignaal gegeven zal worden. Op zondag 3 maart spelen de Oranjedames op eigen bodem. De Maaspoort in Den Bosch is dan het strijdtoneel waar om 13.30 het duel begint.

Wil jij dit niet missen? Dat hoeft ook niet. Beide wedstrijden zijn live te zien op Ziggo Sport!

Wedstrijd

Waar te zien?

Hoe laat?

Datum?

Tsjechië – Nederland

Ziggo Sport kanaal 13 

19:45 uur

28 februari 2024

Nederland – Tsjechië

Ziggo Sport kanaal 13

13:30 uur

3 maart 2024

 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: Via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.