Scheidsrechtercafés in april & mei

Scheidsrechtercafés in april & mei

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond worden er vanaf 8 april opnieuw scheidsrechtercafés georganiseerd. Het Scheidsrechterscafé is dé ontmoetingsplek voor zowel bonds- als vereniging als jeugd scheidsrechters. Nu het einde van het seizoen nadert, is het des te leuker om nog even met elkaar in contact te komen tijdens de bijeenkomsten die worden georganiseerd in april en mei. 

Tijdens dit café gaan we o.l.v. een topscheidsrechter met elkaar d.m.v. verschillende video’s in gesprek over spelsituaties en spelregels. Uiteraard sluiten we af met een drankje waarbij we met elkaar kunnen bijpraten!

Locaties, data en programma
Verspreid over het land zijn er acht Scheidsrechtercafés die georganiseerd worden. Hier vind je een overzicht van de data en locaties. 

Agenda bijeenkomst:
–       19.30 uur: Inloop met koffie en thee
–       20.00 uur: Start bijeenkomst
–       21.20: Afsluiting
–       21.30 uur: Borrel

We hopen jou te verwelkomen in het café!

Aanmelden kan hier