Heldendag G-handbal met clinic van Sjors Röttger

Heldendag G-handbal met clinic van Sjors Röttger

Op 18 februari reisden de G-handbalteams van Achilles, Bevo, Koedijk, Nijenrodes, Westfriesland SEW en Wijhe af naar Ede om deel te nemen aan de “Heldendag Handbal”. Deze was georganiseerd door Stichting Pole Position.

Stichting Pole Position vervult de liefste sportgerelateerde wens van mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast organiseren ze heldendagen, waarbij helden met elkaar en topsporters gaan sporten. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met (top)sport en zoveel mogelijk onvergetelijke momenten te creëren.

De dag begon met een goed georganiseerde en heerlijke lunch voor alle deelnemers van de Heldendag. Het werd vervolgd door een gave handbalclinic van oud- bondscoach Sjors Röttger. Hij deelde met de sporters hoe je het handbal kan beleven en leerde hen van alles over met name de werp en vangtechniek. Verder gaf hij oefeningen voor het werken in tweetallen en drietallen en vooral om veel plezier te hebben en samen de spelen met je medespelers. 

De mensen van Stichting Pole Position hadden een prachtig, vooral handbal gerelateerd spellencircuit uitgezet. De sporters gingen na de clinic van Sjors hier met veel enthousiasme aan de gang. De zweetdruppels en het plezier spatten ervan af bij alle deelnemers!

Het was een prachtige dag, waar iedere deelnemer met veel plezier op terug kan kijken. Bedankt Stichting Pole Position & Sjors Röttger!