Waar zijn de wedstrijden van de TeamNL Handbalheren te zien?

Waar zijn de wedstrijden van de TeamNL Handbalheren te zien?

De TeamNL Handbalheren gaan deze week strijden om een WK-ticket! Ze spelen in de WK play-off twee keer tegen Griekenland. Wie het beste resultaat behaald over twee wedstrijden gaat naar het wereldkampioenschap in Kroatië, Denemarken en Noorwegen. 

Op woensdag 8 mei komen beide landen voor het eerst in actie. Om 16:15 klinkt het startsignaal van de wedstrijd. Zondag 12 mei komen de TeamNL Handbalheren nogmaals in actie. Op eigen bodem start om 16:00 de beslissende WK play-off wedstrijd in Eindhoven. En we hebben goed nieuws! Beide wedstrijden zijn live te zien op NOS.nl. Op zondag is het duel ook live te zien op TV!

Zie je de handbalheren liever live in actie? Dat kan! Voor de wedstrijd op 12 mei zijn er nog tickets verkrijgbaar. Meer informatie en de wedstrijdselectie vind je hier.

Veel kijkplezier!