Rabo ClubSupport staat weer klaar voor jouw vereniging

Rabo ClubSupport staat weer klaar voor jouw vereniging

Iedereen verdient een club
Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit doen ze met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden, waaronder het Nederlands Handbal Verbond. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities.

Rabo ClubSupport Ondersteuning
Wil je je clubaccommodatie verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Rabo ClubSupport biedt ondersteuning om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Elk jaar kun je als club, ook als je geen Rabobank-klant bent, deelnemen aan verschillende workshops. Wanneer jullie klant zijn bij de Rabobank kun je ook je club aanmelden voor de masterclasses of een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een expert op het gebied van bijvoorbeeld inclusie, verduurzamen of ledenbinding.

Rabo ClubSupport Stemcampagne
Met de Rabo ClubSupport Stemcampagne investeert Rabobank een deel van het resultaat in clubs. Zo groeien ze duurzaam verder en kunnen nog meer mensen meedoen. Elke vereniging die klant is van Rabobank kan zich opgeven om mee te doen. En als lid van de Rabobank kun je stemmen op jouw favoriete club. Met de stemmen die de clubs krijgen, ontvangen ze een financiële bijdrage. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van sportmaterialen of voor de organisatie van een evenement.

Meer weten?
Ga naar www.raboclubsupport.nl