Kaartverkoop fanvak voor EK 2024 TeamNL Handbaldames

Kaartverkoop fanvak voor EK 2024 TeamNL Handbaldames

De Handbaldames gaan eind november strijden voor de EK-titel. Het toernooi vind plaats van 28 november tot en met 15 december in Oostenrijk, Hongarije en Zwitserland. Nederland bevind zich in de poule F met Duitsland, IJsland en Oekraïne. Al hun wedstrijden in de poulefase zullen gespeeld worden in de Olympiahalle (Innsbruck). De wedstrijden zijn live te volgen op Ziggo Sport.

Kaartverkoop
De kaarten voor de wedstrijden van het EK zijn te koop via de site van de organisatie. Tickets voor de poulefase zijn hier verkrijgbaar! Met code ‘EURO-NED’ kun je een ticket bestellen voor in het Nederlandse fanvak.

Wedstrijdschema EK
Preliminary Round
29 november – 18.00 uur: Nederland – IJsland
1 december – 18.00 uur: Nederland – Duitsland
3 december – 18.00 uur: Oekraïne – Nederland

Main Round
5 december – 1ste wedstrijd Main Round
9 december – 2de wedstrijd Main Round
7 december – 3de wedstrijd Main Round
11 december – 4de wedstrijd Main Round

Final Weekend
13 december – halve finale
15 december – finale

Uitzwaaiwedstrijd Olympische Spelen
Nederland speelt nog een laatste wedstrijd voordat ze eind juli naar Frankrijk afreizen voor de Olympische spelen. Het duel wordt gespeeld tegen Zuid-Korea. Koop hier jouw tickets voor de uitzwaaiwedstrijd.

Details
18 juli, Topsportcentrum Rotterdam – 19.30 uur: Nederland – Zuid-Korea