Jeugdtrainers gezocht voor testen NHV Trainersapp

Jeugdtrainers gezocht voor testen NHV Trainersapp

Ben jij jeugdtrainer (F, E, D) en wil jij de nieuwe NHV Trainersapp als eerste testen?

Vanaf 1 september 2024 wordt de nieuwe NHV Trainersapp gefaseerd uitgerold. Een online tool, speciaal ontwikkeld voor alle jeugdhandbaltrainers. Of je nu voor het eerst een team traint of reeds bent gediplomeerd. De NHV Trainersapp biedt via een gebruiksvriendelijke tool goede oefenstof voor je jeugdtrainers. Hierdoor wordt training geven nog eenvoudiger en leuker!

In de eerste fase van de uitrol ligt het accent op oefenstof voor de F, E en D-jeugd. Om deze uitrol succesvol te laten verlopen zoeken we circa 50 à 100 jeugdtrainers om de app gedurende een 2-uur durende online sessie te testen. Ben jij een jeugdtrainer en wil je ons graag verder helpen? Meld je dan aan voor het exclusieve testpanel via onderstaande link.

Wat is de bedoeling?

Als je jezelf aanmeldt voor het testpanel dan krijg je tijdens een online bijeenkomst op donderdagavond 11 juli om 19:00 uur toegang tot de NHV Trainersapp. Vanuit een eenvoudige opdracht ga je de Trainersapp verkennen en voor jouw team één of meerdere trainingen samenstellen. Je bekijkt de opzet van de trainingen en het meerweekse programma. Via een online vragenlijst geef je feedback over het gebruik, het overzicht, de beschrijvingen bij de oefeningen en over samenstelling van de trainingen. Dit zal totaal hoogstens 2 uur duren.

Na de sessies ontvang je een samenvatting van de belangrijkste feedback die is gegeven door het testpanel. Met deze feedback kunnen we aanpassingen doen voor een nog betere inhoud en gebruik van de NHV Trainersapp!

Aanmelden testpanel?
Meld je dan snel aan via dit formulier!

Niet testen maar wel interesse?
Meld je dan aan via dit formulier en ontvang als eerste meer informatie als de NHV Trainersapp live is.