Kaartverkoop WK 2025 TeamNL Handbalheren

Kaartverkoop WK 2025 TeamNL Handbalheren

Dinsdag 14 januari gaat het WK 2025 van start voor de TeamNL Handbalheren. Het toernooi zal georganiseerd worden door Kroatië, Noorwegen en Denemarken. Nederland heeft zich voor dit wereldkampioenschap geplaatst door te winnen van Griekenland in een spannende WK play-off strijd. In de uitwedstrijd werd het 31-27 voor de Grieken. In Eindhoven waar de return wedstrijd plaatsvond won de ploeg van Staffan Olsson overtuigend met 31-25.

Nederland is geloot in poule D met Guinee, Noord-Macedonië en Hongarije. Alle poulewedstrijden van Nederland zullen gespeeld worden in de Arena Varaždin in Kroatië. Viaplay zendt alle wedstrijden op het WK live uit. 

Kaartverkoop
De kaarten voor de wedstrijden van het WK zijn te kopen via de site van de organisatie.  

Wedstrijdschema WK:
15 januari, Nederland – Guinee
17 januari, Nederland – Noord-Macedonië
19 januari, Hongarije – Nederland
21 januari, Main Round
28 januari, Kwartfinales
2 februari, Finale