Volg de gratis online modules van de HT2 opleiding

Volg de gratis online modules van de HT2 opleiding

Afgelopen seizoen is team opleidingen druk bezig geweest om de HT2 opleiding door te ontwikkelen. Die doorontwikkeling is inmiddels vergevorderd en in september zullen de eerste HT2 opleidingen dan ook gaan starten. Er is veel interesse getoond in deze HT2 opleiding dus we verwachten aan het einde van het seizoen 2024-2025 veel nieuw opgeleide trainers te hebben!

Online modules
Omdat niet iedereen een hele HT2 opleiding wil of kan volgen, hebben we ook vier modules klaargezet. De onderwerpen van deze modules zijn: “Didactiek & Methodiek”, “Observeren & Analyseren”, “Keepers” en “Coachen”. Dit zijn online modules, waarbij informatie wordt gegeven over het betreffende onderwerp, aangevuld met informatie over het trainerschap en een veilig sportklimaat.

De modules zijn gratis en de links ervan zijn te vinden op deze pagina bij het kopje “Praktische informatie”.